Македонија
6. December 2019 - 9:29

Комората на извршители на средби со извршители во Основен суд Штип

Комората на извршители по повод проектот „Отворени денови со граѓаните“ денеска организира средби со извршители во Основниот суд во Штип.

Како што информираат од Комората, средбите ќе бидат во просториите на Основен суд Штип во период од 12 до 14 часот, заради давање правна помош и укажување со кои правни средства можат да си ги остварат своите права во извршувањето и да обезбедат правна заштита.