Џет-Сет
12. January 2017 - 14:38

Која е оваа жена? Еве како изгледала Јасна Миленковиќ – Јами пред 26 години, разликата е огромна!


Кога ќе се погледнат новите фотографии на Јасна Миленковичќ Јами (46), а потоа и како пејачката изгледала пред 26 години, на почетокот од нејзината кариера, тешко е за верување дека се работи за истата жена.

Јами и понатаму е русокоса, но во последно време нејзиниот имиџ е сосема поразличен.

Многумина тешко ја препознаваат, доволно е само да се погледнат нејзините снимки од 1991 година и да се уверат во различниот изглед на Јами сега.