Живот
7. July 2016 - 19:50

Кој шок го доживеа синот - ја фати мајка му со неговиот најдобар другар

Веруваме дека ова е една од најсуровите местенки кои некогаш сме ги виделе. Се знае дека синовите секогаш се миленици на мајките и замислете синот да ја фати својата мајка со својот најдобар другар во кревет. 

Роман Етвуд знае да направи многу интересни скриени камери, но оваа му е на врвот. Тој легнал во кревет со мајката на својот другар и го чекал да се врати од град. Момчето влегло во собата и имало што да види. Позанавајќи го Роман веднаш помислил дека се работи за местенка, но дали тие го уверија во тоа или не. 

Тоа сепак им била  грешка со оглед на тоа дека веднаш почнале да се тепаат, за среќа подоцна успеале да ги смират. 

Погледнете како изгледало тоа..