Живот
16. July 2015 - 13:54

Кој град се закити со гумени пениси?

Стотина играчки за секси игри се закачани на далновие за струја ширум Портланд во Орегон.

Бели и портокалови предмети се појавија над улиците ширум градот. Локалните жители поставија фотографии на социјалните мрежи и покренаа распарва за тоа кој би можел да биде одговорен за стореното дело.

Портпаролот на Генерал Електрик рече дека не верува дека гумените пениси се поставени за да се предизвика пожар.

Жителка на ова место Лусила Цејес Епл рече дека ги здогледала секси играчките во текот на викендот во соседната улица.

-Можете да ги видите на неколку локации и реакциите на луѓето се различни. Некои се зачудени, други се смееја, а трети фотографираа, изјави таа за Ројтерс.

Сличен настан е пријавен и минатиот месец, а сега се повторува, но одговорното лице не е се уште пронајдено.