Џет-Сет
19. August 2015 - 11:43

Кој ги држи градите на Тијана Ајфон?+18

Познатата старлета Тијана Максимовиќ Ајфон постави неколку провокативни фотографии на својот Инстаграм профил и направи хаос на оваа социјална мрежа.

На сликата ја гради ја држи непознат маж, а според изразот на неговото лице, се гледа дека ужива.

Старлета за фотографијата напиша: Ни се може...