Живот
12. October 2015 - 10:15

Кога се враќа таткото од работа не се зне кој е посреќен - Детето или кучето!

Овој татко е еден среќен човек. Тој има вистински мал одбоор за дочек. Додека мајката снима, детето и нивното верно куче нестрпливо го чекаат на вратата.
 
Колку е голема нивната радост, не може да се опише со зборови. Бебето ја направи најголемата насмевка, а заедно со кучето скокаа пред вратата. Стварно се неодоливи.
 
Погледнете како изгледа тоа: 
 

Ko se više obradovao <3 :)

Posted by Antena Sarajevo on среда, 7 октомври 2015