Живот
28. December 2015 - 17:07

Кога се родиле овие 5 бебиња лекарите не можеле да поверуваат на своите очи, еве зошто

Адам и Даниела веќе имале една ќерка кога одлучиле да го зголемат своето семејство. После два месеци Даниела останала бремена. Во својата утроба носела пет мали бебиња, што било огромно изненадување за сите. 
 
Но вистинско чудо следело на породувањетп. Даниела успешно родила пет здрави девојчиња кои биле потполно идентични! Даниеал е првата жена на која и успеала ова по 1969 година.