Живот
11. October 2015 - 21:04

Кога ќе видите што направи оваа девојка со косата никогаш повеќе нема да користите стегач!

Ова е еден од оние трикови кој ќе ја воодушеви секоја жена. Оваа ддевојка ќе ви покаже како совршено да ја завиткате косата на природен начин.
 
Се што вие потребно е трака за коса и малку време. Резултатот ќе ве воодушеви...
 
Погледнете го видеото: