Бизарно но вистинито
8. May 2016 - 12:43

Кога ќе видите какво чудо пронашол во својот двор - ќе ви се заледи крвта

Кога живеете некаде во село, голема е можноста да пронајдете нешто чудно на својот имот. За еден човек од Аризона, токму такво нешто се случило. 

- Еден неименуван човек во својот двор пронашол тело за кое се смета дека е воземјанско суштество, стои во коментарот од екипата на Јутјуб каналот.

Погледнете го видеото и проценете сами...