Живот
31. August 2016 - 18:55

Кога ќе се здружат бесни жени: Брутално ја претепаа љубовницата на своите мажи среде ресторан

На снимката настаната во Кина забележана е брутална одмазда на две сопруги кои ја претепаа љубовницата на нивните мажи.

Изгледа дека сопругите сфатиле дека мажите ги мамат со иста жена па одлучиле да и се одмаздат така што ја претепаа среде ресторан.

Еден маж безуспешно се обиде да ги спречи во тоа, а љубовницата само беспомошно лежеше на подот, додека двете жени ја удираа по главата, телото и меѓуножјето.