Џет-Сет
30. October 2017 - 14:49

Кога ќе ги видите овие слики, нема да верувате дека тоа е ќерката на Џогани

 
Ќерката на Анабела, Луна Џогани денеска е популарна модна блогерка, а многумина ќе се изненадат кога ќе погледнете како изгледала како бебе.