Живот
9. May 2017 - 13:35

Кога хакерите ќе ги пробијат телефоните на „погрешни“ девојки

Четири УФЦ борачки се најновите познати личности, жртви на хакери, чии слики протекоа на интернет. Ракел Пенингтон, Тесиа Торес, Џесамин Дјук и Ангела Магана се борачките чии интимни слики беа постирани деновиве ноз социјалните мрежи.

Наводното протекување се однесува на голи селфи фотографии во бањи и тоалети, но и фотографии направени од други. 30-годишната Американка Џесамин Дјук беше најпогодена, со десетици објавени слики, но не помина полесно ни Ангела Магана.