Македонија
18. January 2018 - 12:32

Кога Булачани слави Св Јован, од куќа на куќа сите се поканети!

Селото Булачани се наоѓа на 330 метри надморска височина, во прегратките на Скопска Црна Гора.

Со домашно месено и на коњ, низ една прекрасна нова авантура со која ги открива убавините на Булачани, ве води Томче.

https://