-->
-->
Кобасиците досега сте ги подготвувале погрешно - славниот готвач открива што да направите
-->

Шефот и кулинарскиот блогер Мартин Кинг, познат под името The Why Chef,тврди дека многумина грешат при подготовка на кобасици.
Наместо да се печат на висока температура, тврди шефот, кобасиците би требало да се загреваат полека.
Според него, совршените колбасички треба да се готват 30 минути.
-->
-->
-->
Ново на Сител
-
Мицкоски: 24 години по рамковниот – заедно сме посилни
-
Активни три пожари на отворено во Македонија
-
Со новата методологија за финансирање на основното и средното образование
-
Преглед на вестите од светот
-
Топлотниот бран ги разгоре пожарите: Најтешко се гаснат пламените јазици кај Јасен
-
Тема на денот со Петар Арсовски
-
Преглед на вестите од светот
-
Министерството за правда и експерти ќе бараат решение за учество на независни кандидати на изборите наесен