-->
-->
Кобасиците досега сте ги подготвувале погрешно - славниот готвач открива што да направите
-->
Дали ќе ги готвите, пржите или печете, важно е да внимавате на клучните работи.
Шефот и кулинарскиот блогер Мартин Кинг, познат под името The Why Chef,тврди дека многумина грешат при подготовка на кобасици.
Наместо да се печат на висока температура, тврди шефот, кобасиците би требало да се загреваат полека.
Според него, совршените колбасички треба да се готват 30 минути.
-->
-->
-->
Ново на Сител
-
Teма на денот за традициите и чествувањето на Бадник
-
Православните христијани го чествуваат Бадник
-
Од најмладите најавено Христовото раѓање
-
Голем Бадникарски концерт во Струмица
-
Божикна порака од Архиепископот
-
Колку чини Бадниковата трпеза?
-
Лекарите советуваат да се јаде и пие умерено за празниците
-
Штипјанецот Александар Трајковски 17-та година по ред донира пакети со храна за Бадник и Божик