Џет-Сет
26. October 2016 - 12:39

Ќерката на српската пејачка се мажи за 20 години постаро момче

Ќерката на Сузана Манчиќ ќе се мажи за 20 години постар бизнисмен. Убавата Теодора се најде во центарот на вниманието по веста дека таа ќе стапне на лудиот камен со својот избраник, кој инаку е бизнисмен и е 20 години постар од неа.
Тие бираат место во Европа каде ќе живеат.