Македонија
11. January 2017 - 21:44

Ќе вее снег четири дена по ред - еве што не очекува

Според оваа временска прогноза од понеделник до четврток не очекуваат врнежи од снег а со самото тоа значи дека температурите ќе варираат околу нулата и нема да бидат толку ниски како пред некој ден кога се разбудивме во -18.