Џет-Сет
25. July 2016 - 11:35

Ќе се изненадите: Погледнете со што се занимава денес Шехерезад

Берѓурзал Корел имавме можност  ја гледавме во најпознатите турски серии „Шехерезад“ и „ Карадај“, но од сега имаме прилика и да уживаме и во нејзиниот прекрасен глас. 

Слушнете како пее Корел...