Живот
19. February 2017 - 11:56

Ќе го пуштате повторно и повторно - Видео од Тоше Проески кое ќе ве наежи

На една од многуте регионални музички фан страници на Фејсбук, се појави уште една досега невидена снимка од нашата музичка легенда Тоше Проески.
 
Видеото на кое тој пее во еден ресторан е снимено со мобилен, а иако трае само неколку секунди, ќе уживате и ќе го пуштате повторно и повторно…
 
„Видеото е кратко како и неговиот живот“, „Не сум слушнала ништо подобро“, „Се наежив“- се само мал дел од коментарите кои ги предизвика оваа снимка.