Македонија
22. March 2023 - 18:34

Kасами: Тетово е главниот град на Албанците во Северна Македонија

Градоначалникот на Тетово, Билал Касами на својот официјален фејсбук профил напиша, „Добредојдовте во главниот град на Албанците во Северна Македонија“

Неговата објава предизвика бројни реакции кај корисниците на социјалните мрежи.