Џет-Сет
17. February 2018 - 19:39

Каролина во провокативо издание: Македонското девојче го раскопча сакото,а под него не носи ништо

Каролина Гочева закажа веќе неколку концерти во МОБ каде ќе го промовира и новиот албум, па по тој повод објави и нова фото сесија.
 
Облечена во минималистичко сако и палнтолони со принт, македонското девојче со стил ја извади својата провокативна страна, па го откопча палтото под кое не носи ништо.