Џет-Сет
24. September 2017 - 15:42

Каролина Гочева запеа на својата свадба

Вчера се случи голем настан на музичката естрада, а тоа е свадбата на нашата македонска ѕвезда Каролина Гочева, многумина личности од јавниот живот беа дел од свадбената прослава. Свадбата се одвиваше далеку од центарот на градот под силно полициско обезбеднување, вчера социјалните мрежи беа преплавени со фотографии и видеа од венчавката. Каролина своите гости ги израдувала пеејќи ја песната „We Found Love“ од Ријана и Калвин Харис.