Џет-Сет
15. May 2017 - 16:32

Карлеуша и рече дека никогаш нема да стане ѕвезда, ја навреди и ја понижи, ама Ивана се врати на естрадата

Мунѓа и натаму се занимава со музика и тоа како исклучителен интерпретарот на етно музика и неодамна гостуваше во музичките емисии каде ги отпеа нумерите „Касаба“ и „Давај ме, мила мамо“:

Да потсетиме, пејачката Јелена Карлеуша беше многу остра во оценувањето на нејзиниот настап. Таа во една прилика и порача да не пее етно песни, зошто „се досадни“, како и дека треба да го смени стилот на облекување, зошто изгледа како некоја што вари кафе.

Во спротивно, рече Јелена, никогаш нема да станеш ѕвезда.

А вака Јелена некогаш ја оцени Мунѓа!