Бизнис
12. April 2016 - 10:43

Караванот „Купи куќа за млади“ утре во Гостивар, Тетово и Кичево

Во рамки на Караванот посветен на проектите „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“ утре  ќе се одржи презентација во Гостивар, Тетово и Кичево.

Презентациите ќе почнат во 17 часот во Општината во Гостивар и во Тетово и во Кичево во Домот на културата.

Сите заинтересирани граѓани на презентациите ќе можат да се информираат за проектите од претставниците на Министерството за финансии, од општините, банките и Катастарот.