Живот
11. February 2017 - 18:46

Каква несреќа: Ветрот го турна шлеперот врз полициско возило и го смачка

Необична несреќа се случи во Вајоминг, САД кога голем камион под ударите на ветрот кој дувал со брзина од 145 километри на час паднал врз полициско возило на автопатот.

 

За среќа, полицајците во моментот на несреќата биле надвор од возилото кое камионот го смачкал.