Фудбал
7. March 2017 - 14:31

Каква козерија на Конте

Тренерот на Челзи Антониот Конте  повторно ја заинтригира англиската јавност откако направи несекојдневен потег пред средбата со Вест Хем, што велат Англичаните подобро да ги плукнеше отколку што се поздрави. 

Токму така Конте се поздрави со сите на клупата на Вест Хем а потоа замина на својата клупа за да си ги измие рацете....Козерија ала Конте....