Живот
1. April 2019 - 15:30

Како родител го казнува детето што сака да игра видео игри: Американец го предупреди синот, па тргна со брутална одмазда

Многу деца немаат мерка кога се во прашање видео игрите.

Иако како логична казна се наметнува забраната за играње, еден Американец отиде и чекор понатаму.

Тој синот тинејџер го предупреди дека намали со играњето игри, но тој не послуша.

Потоа одлучи да го казни соодветно и сето тоа да го сними.

Снимката почнува со објаснување зошто козолата ја става во бела кеса..

 
Потоа го повика синот да тргне со него и му објаснува дека мора да ја уништи конзолата.
 
Иако, детето плаче, тој му ја додава шипка со која ја удира конзолата, а потоа на неа фрла голем камен.
 
За да ја заврши работата на крајот ја гази со автомобил.