Џет-Сет
16. јуни 2016 - 19:59

Како матурантот Душан ја изненади Сандра Африка на својата матура

Со што тоа младиот матурант Душан Вуковиќ ја изненади Сандра Африка и како помина нивната прва средба во Суботица пред самото влегување на долгоочекуваната матурска вечер, погледнете во следното видео: