Живот
16. September 2017 - 10:07

Како ли преживеа: Дали овој лик е нинџа или има луда среќа!

Борбата со бикови знае да биде заморна, но и опасна работа, но на ова момче животот му беше сериозно загрозен, па на смртта и побегна за влакно.

-Тој се најде надвор од оградата, на улица каде бесните и лути бикови решија да го распарчат.

Момчето најпрвин прескокна еден, вешто избегна друг, па се најде меѓу останатите. Во еден момент заврши на земја, но со неверојатна вештина успеа да застана на нозете. Потоа со актобатски потфат им избега на лутите животни и си го спаси животот.

Дали е нинџа или имаше само луда среќа, проценете сами!