Живот
26. May 2017 - 20:17

Како да излупиме лук, јајце, банана и компир за 5 секунди?

Лук, јајца, банана и компир – најголемиот дел од нас неправилно ги лупат и со тоа губат доста време.

Погледнете го видеото и откријте едноставни трикови за брзо и поефикасно лупење на овие намирници: