Живот
29. October 2016 - 15:57

Како да го стартувате вашиот автомобил ако ви се испразни акумулаторот и нема кој да ве бутне

Одличен трик како да го стартувате вашиот автомобил ако ви се испразни акумулаторот и баш во тој момент нема никој за да ве бутне.

Дечкото на видеото има навистина одлична и функционална идеја за горе наведниот проблем. Како што објаснува тој, триков работи за автомобили кои користат бензин, имаат рачен менувач и се со помал мотор.