Балкан
17. August 2015 - 10:30

Кај ќе им оди душата: Ден по смртта на Тијана, потрошиле 10.000 долари на глупости

Иако изјавуваа дека во Америка за лични потреби потрошиле 2.000 долари, родителите на покојната Тијана ден по нејзината смрт отишле на шопинг по бутици. 
 
Од парите кои се собирани за операција на девојчето, родителите купувале облека, наочари, часовници, ајпеди и спа- третман.
 
Според српски Курир, тие таму потрошиле 10.000 долари.