Живот
15. July 2015 - 10:16

Јунаците на „Дизни“ во ново светло

Тим на американската онлајн инфромативна компанија „Базфид“ изработи видео клип на кој некои од животните-јунаци на анимираните филмови на „Волт Дизни“ се прикажани како луѓе.

Имајќи предвид дека повеќето од јунаците на анимираните филмови на „Дизни“ се животни, тимот на „Базфид“ оценил дека би било интересно да се види како тие би изгледале како луѓе.

За таа цел тимот изработил посебно видео во кое сите карактеристики на животните во филмовите се претворени во човечки ликови.