Македонија
18. јуни 2018 - 12:44

Јорданка Ивановска Јоци: Вакво нешто не е видено од Бит-пазар од 90-те години

Новинарката Јорданка Ивановска Јоци на својот Фејсбук профил сподели неколку статуси во кои се изјасни по повод насилното однесување на полицијата врз демонстрантите.

И самата била дел од народот кој протестираше синоќа, така што изворно ги пренесува состојбите синоќа.