Македонија
31. August 2018 - 13:17

Јавниот превоз во Скопје од утре по зимски возен ред

Возилата од јавниот превоз од утре, сабота (1.09.2018.година), ќе сообраќаат по зимсми возен ред, согласно одлуката за линиски превоз на патници, соопшти ЈСП Скопје.

Возниот ред на автобусите на ЈСП, како и на приватните превозници, може да се види на веб страницата www.jsp.com.mk.