Бизнис
22. February 2016 - 8:26

Јавна распределба на социјални станови во општина Ресен

Во општина Ресен денеска ќе се изврши јавна распределба на социјални станови.

На распределбата ќе присуствува министерoт за транспорт и врски Владо Мисајловски.  

Мисајловски ќе присуствува и на пуштање во употреба на патот Љубојно - Брајчино.