Македонија
31. May 2020 - 20:43

Јанушев направил корона тест, резултатот бил негативен

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев, кој во четвртокот бил на ТВ дебата заедно со Зекири објави дека се тестирал. 

Резултатот од тестот покажал дека нема присуство на корона вирус, односно дека е негативен. 

Во исто време телевизијата каде гостувале Зекири и Јанушев соопшти дека по препорака на епидемиолози и новинарката која ја водела дебатата ќе одела во 14-дневна самоизолација.