Македонија
31. May 2020 - 18:18

Јанушев до СДСМ: Македонија не може да живее нормално, додека луѓе умираат поради вашата неспособност

Јанушев изреволтиран од моменталната ситуација во државава со состојбата со корона вирусот објави видео на својот фејсбук профил во кое напиша:

„Најмногу заболени, најмалку тестирани, најмногу починати. Нивната нова нормалност е ненормалност.

Македонија не може да живее нормално, додека луѓе умираат поради нивната неспособност.

Виновни се!“