Македонија
10. January 2019 - 20:33

Јанкулоска: На 800км од Македонија, лесно е да кажуваш што е лесно, а што не е

Поранешната министерка за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска се огласи на Фејсбук по објавата на Никола Груевски.