Македонија
22. December 2016 - 16:56

Јанко Илковски: Ми се заканија дека ќе ми го убијат детето, мојот син Максим

Ми се заканија јавно дека ќе ми го убијат детето, мојот син Максим, јавно, на мојот личен профил, објави на социјалните мрежи новинарот Јанко Илковски, автор и водител на емисијата „Јади Бурек“.

-Ве молам, ако имате можност, пренесете и реагирајте. Ова лудило на дегенерициве мора да престане.  Ве молам, не ме смирувајте со приказни, не е страшно итн, не е важно дали сум вознемирен и не изигравајте лекари, ако сакате да помогнете, објавете, осудете, пред се заради вас лично бидеејки почнаа да тепаат старци по улица и уште се на слобода сега ќе напаѓаат и деца!!!, напиша Илковски.