Живот
11. March 2016 - 17:51

Ја затекна својата сопруга во кино со друг маж, еве што следеше

На интернет се појави снимка на која се гледа еден маж како ја затекнува својата сопруга во кино со друг човек. Во еден момент изневерениот маж го удри љубовникот, и во буткањето двајцата паднаа преку седиштата.

 
Погледнете: