Џет-Сет
11. November 2017 - 19:15

Ја запознал во автобус и ја сака само неа - запознајте ја сопругата на Бајага

Момчило Бајагиќ Бајага ретко може да се види во јавноста, а појавувањето во друштво на сопругата е вистинска реткост.

Момчило и Емилија се во брак од 1989 година, а пред тоа 7 години живееле заедно.

Љубов која трае 35 години запчнала со запознавање во автобус, како што и Бајага сам признава.

Сите песни ѝ ги посветил на Емилија, на која не ѝ било лесно да се носи со тежината на неговата слава.