Живот
19. February 2018 - 19:59

Ја соблече наметката и ги остави сите со подзината уста

Натпреварувачката, Ирина Шевченко, која настапи на музичкото шоу  „Грузија има талент “ е една од најатрактивните жени кои се појавиле на екраните.

Таа на сцената се појави најпрво во долга затворена наметка, но откако ја соблече настана невиден пресврт.

Имено лицата на членовите во жирито драстично се променија.

Погледнете што умее да прави Ирина со своето тело.