Живот
30. September 2015 - 23:43

Ја премачка косата со течност од компир и го реши проблемот на сите жени

Луѓето не сакаат седи влакна на својата глава, ашто тие се доказ дека полека стареете. Седи влакната воглавносе сокриваат со фарбање, но постои уште еден, помалку бизарен начин, да ги потемните.
 
Наместо веднаш да одите на фризер и фрлите многу пари на фарби, пробајте го овој начин сокривање на побелените влакна.
 
Иако делува чудно, судејќи според зборовите на докторот Антон Уна, овој начин делува!
 
Инаку, ставете лушпи од компир во вода и варете ги 30 минути. По тоа извадете  лушпите па четка нанесете кафеавата течност на косата.
 
Поновете ја постапката неколку пати за да добиете подобар резултат.
 
Погледнете го видеото: