Живот
17. February 2017 - 17:25

Ја прател сопругата затоа што се сомневал дека го изневерува: Упаднал во собата и го затекнал ова!

Социјалните мрежи се појави снимка од тепачка која се случила во еден хотел. Сопругот подолго време се сомневал дека жената го изневерува и една вечер решил тоа да го провери.

Сеуште не се знае каде се случило, иако американските медиуми тврдат дека е во прашање Кина. Сопругот ја прател жената до хотел а со себе земал уште најмалку еден еден пријател и две пријателки. Влегол во собата и ја затекнал сопругата како врши прељуба. Се нафрлил на љубовникот, додека пријателите снимале.

Медиумите пренесуваат дека мажите кои биоле со сопругот ја нападнале и жената, додека пријателките пробувале да ја соблечат.

И така, уѓето на социјалните мрежи заклучуваат, „три животи уништени за неколку минути забава“.