Џет-Сет
14. November 2016 - 20:45

Ја отвори вратата: Погледнете во каков луксузен дом живее Лепа Брена!

Пејачката Лепа Брена ги отворила вратите од својот луксузен опремен дом. Веруваме дека новата снаа во семејството Живојиновиќ, Александра Пријовиќ и тоа како ќе ужива во преубаво опремениот стан.

Брена неодамна изјавила дека нејзината куќа е толку комфорна што понекогаш се гуши. Таа и покрај толку луксуз доаѓа во ситуација домот да биде празен, што ја менува ситуацијата.

brenakukja

brenakukja1

brenakukja2
brenakukja5

brenakukja6