Живот
22. July 2016 - 11:39

Ја изневерил девојката, па таа го посрами пред целиот град

Една белграѓанка револтирана од однесувањето на нејизното поранешно момче, на голем број јавни места во Белград залепи „предупредување“ до сите кои ќе го сретнат.

Таа се погрижи добро да ги информира сите девојки, кои би можеле да „имаат работа со него“.

- Кој ќе го забележи може слободно да го плукне, сосема е безопасен, единствено што знае да работи е да лепи плакати, напиша бесната поранешна девојка, додавјќи дека „нема ништо да пропуштите ако одлучите да го заобиколите, затоа што и така помал полов орган од неговиот не постои“.