Македонија
2. July 2019 - 8:56

Измените на Законот за земјоделско земјиште пред матичната собраниска комисија

Собраниската Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство денеска ќе одржи седница.

Единствена точка на дневен ред на седницата е Предлог – законот за изменување и дополнување на Законот за земјоделското земјиште во прво читање