Македонија
16. September 2021 - 16:43

Изгубено е дете во Дебар Маало, се вика Михаил и вози зелен велосипед

Изгубен е Михаил во Дебар Маало.

Вози мал зелен велосипед и облечен е во теѓет маичка и сиви тренерки.

Да помогнеме да се најде. Кој ќе го види, да се јави на 071352433 или на 072577007.