Македонија
14. December 2018 - 21:29

Изгоре куќа во Трубарево, на две семејства им е потребна помош

Куќа во која живееле две семејства, денеска речиси целосно изгоре во пожар во Трубарево.

Пожарот избил во оџакот на куќата и потоа ги пеплосал просториите за живеење.

На семејствата им е потребна секаква помош за да можат да си го обноват својот дом.

Сите граѓани кои можат да понудат било каква помош може да се обратат на следните броеви:

077 905 589

071 702 697