Македонија
8. September 2021 - 21:43

Избувна пожар во модуларната болница во Тетово

Околу 21 часот избувна пожар во модуларната болница во Тетово.

Во моментов на терен се противпожарни екипи, но во гаснење на пожарот и во евакуирање на пациентите помага и болничкиот персонал. Вклучени се и голем број граѓани.

Засега се уште не е позната причината за пожарот, ниту има потврда за починати пациенти.